0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Artifort opnieuw bekleden

Antieke meubels opnieuw bekleden

Als je een Artifort hebt die meerdere decennia oud is en je er al veel geld in hebt geïnvesteerd, is het zinvol om je Artifort opnieuw te bekleden. De esthetische waarde van je stuk is niet iets dat gemakkelijk kan worden vervangen door een gloednieuwe bank. In dit geval restaureer je met opnieuw bekleden een antiek. Dit is echter zeker niet een geval waarin je zou moeten proberen een stuk zelf te herstellen. Huur een gekwalificeerde professional in om je Artifort opnieuw te bekleden. Het is misschien duurder dan een doe-het-zelf-methode, maar het zal een waardevolle investering zijn.

Is een Artifort opnieuw bekleden het geld waard?

Het is zinvol om uw Artifort opnieuw te bekleden als deze van zeer hoge kwaliteit is of een ongebruikelijk frame heeft. Stukken gemaakt van massief hout of die met ingewikkelde rondingen en lijnen zijn bijna altijd de moeite waard om te bekleden. Bovendien, als deze factoren een rol spelen, is het mogelijk dat de kosten van het opnieuw bekleden van je huidige stuk lager zijn dan het kopen van een nieuwe bank van vergelijkbare kwaliteit en stijl. Onder al die slijtage heb je misschien een perfect goede bank die weer tot leven kan worden gewekt met een paar meter nieuwe stof.

JW Stoffering, de specialist in Artifort bekleden

Voor het bekleden van je Artifort bespaar je best niet. Het zou zonde zijn om amateuristisch werk je mooie Artifort laten vergallen. Om je Artifort opnieuw bekleden reken je dus het beste op een vakman zoals JW Stoffering. Ze bieden niet alleen vakmanschap, maar bieden ook de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector mogen ze zich terecht een specialist noemen in het bekleden en herbekleden van tal van meubelen zoals banken en stoelen.