0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Bank bekleden Breda

Slijtage aan uw meubels? Laat ze opnieuw bekleden!

Bij Janssen Westerberg Stofferingen vinden we het jammer dat mensen er zo snel toe besluiten om nieuwe meubels te kopen, als de oude een beetje slijtage beginnen te vertonen. Een goede stoffeerder kan er namelijk voor een fractie van de prijs van nieuwe meubels voor zorgen dat de oude meubels er weer als nieuw uitzien. Misschien heeft u ergens gelezen of gehoord dat het stofferen een dure aangelegenheid is en dat u net zo goed nieuwe meubels kunt kopen? Bij Janssen Westerberg Stofferingen is dit in ieder geval absoluut niet waar. Ons vakwerk wordt altijd voor een scherpe prijs geleverd, waarbij u de hoogte van de kosten ook zelf in de hand heeft.

Ruimte collectie stoffen en leersoorten

Janssen Westerberg Stofferingen werkt samen met gerenommeerde stoffenhuizen en leerlooierijen. Zo kunnen we u de hoogste kwaliteit bekleding garanderen. De stoffen en leersoorten die we in onze collectie hebben zijn verkrijgbaar in meerdere verschillende prijsklassen. U kunt zo zelf in de hand houden hoe duur uw (her)stoffering gaat worden. Waarbij aangemerkt dat ook de goedkopere stoffen in ons assortiment van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Een bank bekleden in Breda? Neem dan contact op met Janssen Westerberg. Wij komen ook bij u langs als u woonachtig bent in Ulvenhout, Bavel, Oosterhout of Prinsenbeek.

Service en kwaliteit

U kunt altijd vrijblijvend bij ons informeren als u meer informatie wilt over de mogelijkheden. Stuur ons gewoon een foto per mail en wij bekijken wat de kosten zijn als we uw bank bekleden in Breda. We kunnen ook bij u langskomen om uw meubels te komen bekijken en een vrijblijvende prijsopgave te doen. We zijn de experts op het gebied van bekleden voor niet alleen Breda, maar ook Ulvenhout, Bavel, Oosterhout en Prinsenbeek. Bij ons weet u zeker dat er met aandacht en liefde met uw meubelstukken wordt omgegaan. Of het nu gaat om een enkele bank of een groter project, bij ons bent u aan het juiste adres!