0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Artifort stoel stofferen

Is het de moeite en de kosten waard om mijn Artifort stoel te herstofferen?

Het opnieuw bekleden van meubels is een geweldige, milieuvriendelijke manier om oude meubels uit de vuilstort te houden. Het is echter niet altijd de goedkoopste keuze. De waarheid is dat het opnieuw bekleden van meubels, zoals je Artifort stoel stofferen, vaak net zoveel kost als het vervangen (en soms meer). De kosten voor het opnieuw stofferen van een stoelkussen zijn bijvoorbeeld minder dan 150 euro, en het is onwaarschijnlijk dat je de hele stoel voor dat bedrag kunt vervangen. Aan de andere kant kan het repareren en opnieuw bekleden van je Artifort stoel de prijs met meer dan 1.000 tot 1.500 euro verhogen. In dat geval moet je beslissen of het eenvoudiger en goedkoper is om gewoon een geheel nieuwe stoel aan te schaffen. Toch zijn er uitzonderingen. Zeker wanneer het gaat om een erfstuk, een antieke stoel of wanneer enkel de bekleding van je Artifort stoel beschadigd is.

Wat is inbegrepen als een stoffeerder mij een offerte geeft voor de kosten om een Artifort stoel te herstofferen

Eerlijk is eerlijk. Het herstofferen van een Artifort stoel is niet goedkoop en in sommige gevallen zal het duurder zijn dan het kopen van een nieuwe stoel. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat de stoffeerder u 1000 euro heeft gequoteerd om je stoel opnieuw te bekleden. De verdeling van de kosten is dan meer dan enkel maar de kostprijs van de niewe stof. Naast de prijs voor het materiaal kost ook de nieuwe opvulling en de arbeid natuurlijk geld. Bij een Artifort stoel stofferen hoort demontage, kleine reparaties van het frame, het toevoegen van ondersteuningssystemen en het opnieuw vastmaken van veren bij.

Reken op de expertise van een professional

Overweeg je om te kiezen voor Artifort stoel herstofferen? Dan raden we je aan om dit niet zelf te proberen. Doe-het-zelf kan goed zijn bij veel klussen, maar voor het stofferen van Artifort stoelen is een bepaalde expertise vereist. JW Stoffering helpt je graag met het stofferen van je Artifort stoel. Neem contact op voor een offerte op maat.