0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Artifort stofferen

Maak je Artifort meubel weer als nieuw?

Artifort staat al decennialang bekend om zijn kwaliteitsmeubelen. Misschien heb je wel een designmeubel van dit gereputeerde merk in je woonkamer staan? Toch kan het na verloop van jaren gebeuren dat uw meubel er niet meer uitziet zoals wanneer je deze gekocht heeft. Zeker wanneer het gaat om vaak gebruikte meubels zoals stoelen of sofa´s. Tijd om deze weg te gooien en een nieuwe te komen? Niet noodzakelijk. Zo kun je je bank of stoel redden van het vuilnisstort door deze te herstofferen. Je Artifort herstofferen zorgt ervoor dat je weer vele jaren kan genieten van je meubel met dezelfde uitstraling als toen wanneer je deze kocht.

Wanneer is het de moeite waard om je Artifort te herstofferen?

Je Artifort herstofferen in plaats van hem te vervangen, kan je mogelijk geld besparen, maar de kosten zijn meestal niet het belangrijkste element van de beslissing. Het inhuren van een goede stoffeerder kan bijna net zo duur zijn als het kopen van een nieuw stuk, dus de dingen die het werk de moeite waard maken, zijn persoonlijker – zoals de sentimentele waarde van de bank, de geschiktheid voor je ruimte en antieke kwaliteit. Het herstofferen van meubels houdt het frame ook uit de vuilstort, waardoor het milieubewust is om te doen. Als de bank om te beginnen goedkoop en van lage kwaliteit was, is het opnieuw bekleden waarschijnlijk een slechte besteding van geld.

Artifort stofferen met JW Stoffering

Heb je de beslissing gemaakt om je Artifort te herstofferen en zo een nieuw leven te schenken! Goed zo! JW Stoffering in Overijssel is gespecialiseerd in Artifort stofferen. Dit kan gaan van stoelen tot banken. Als specialist in het herstofferen van Artifort meubels mag je rekenen op het afleveren van kwaliteitswerk. Zo kun je opnieuw jarenlang genieten van je bank of stoel. Vraag ons vrijblijvend om een prijsofferte voor uw meubel.