0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Stoffeerder Mol

Uw meubels een nieuw leven in Mol

Er zijn heel wat dure dingen in het leven. Waarom zou u uzelf het leven dan nog duurder maken dan  nodig is, door uw perfecte meubelen nog te vervangen? Toch doen mensen dit vaak als ze zien dat de stof die om de bank heen zit niet meer zo mooi is als hij wel ooit is geweest. Dit, terwijl de bank zelf nog helemaal in orde is. Als stoffeerder voor Mol weten we dat u heel wat kosten kunt besparen als u ons uw meubel opnieuw laten stofferen. Niet alleen hoeft u dan geen afscheid te nemen van die bank waar u al zoveel jaar van hebt genoten, u hoeft ook niet de hoge kosten te betalen die toch altijd komen kijken bij nieuwe meubelen.

De zetelstoffeerder voor Mol

Janssen en Westenberg Stofferingen is een zetelopmakerij voor Mol waar u terecht kunt voor zowel kleine als grote opdrachten. We hebben grote opdrachten achter de rug voor het Europees Parlement in Brussel, maar zullen met net zoveel toewijding aan de slag gaan als u een enkel meubelstuk heeft dat een nieuw stofje nodig heeft. U bent altijd welkom om een keer langs te komen bij onze meubelstoffeerder voor Mol. Wij laten u dan zien hoe wij bij het stofferen aan de slag gaan en u kunt hier een nieuwe stof of leersoort kiezen voor uw meubel. Wij hebben als meubelstoffeerderij voor Mol een groot assortiment voor u klaarstaan.

De stoffeerder voor Mol

Als u een meubelstoffeerder voor Mol zoekt, dan bent u bij Janssen en Westenberg Stofferingen aan het juiste adres. We zijn gevestigd in de regio Eindhoven en hebben hier al vele meubels aan een nieuw leven geholpen. Onze zetelstoffeerderij voor Mol staat altijd klaar voor uw meubels. U kunt dan ook altijd contact opnemen met onze meubelstoffeerderij voor Mol als u een vrijblijvende afspraak wil maken of advies nodig heeft.