0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Stoffeerder Peer

Label, Windy
Stoffering van klassieke meubelen

De stoffeerder voor Peer en omstreken

U woont in Peer, net over de grens met Nederland? Als u dan een meubel heeft dat u graag geherstoffeerd zou zien, neem dan eens contact op met Janssen en Westenberg Stofferingen. Ons bedrijf is gevestigd in de regio Eindhoven, waar vandaan we al jarenlang als stoffeerder voor Peer actief zijn. Onze zetelstoffeerder voor Peer heeft een zeer groot aantal stoffen voor u beschikbaar. Als u gewoon wil dat de huidige stof van uw bank of stoel vervangen wordt, dan hebben wij altijd wel een stof beschikbaar dat op uw huidige bank aansluit. Maar als u van onze zetelopmakerij in Peer een geheel nieuwe stijl voor uw meubel verwacht, dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk!

De meubelstoffeerder voor Peer

Ons bedrijf kan worden ingezet voor zowel grotere als kleinere opdrachten. Heeft u een zakelijke klus die veel werk vergt, dan hebben wij de mankracht om deze tot een goed einde te brengen. Zo hebben wij onder andere al stofferingen gedaan voor het Europees Parlement in Brussel. Maar ook als u als particulier een enkel meubelstuk heeft dat gestoffeerd moet worden, dan gaan wij als meubelstoffeerderij voor Peer graag voor u aan de slag. We hebben als stoffeerder voor Peer al vele meubels succesvol een langer leven gegeven!

De zetelstoffeerder voor Peer

Als zetelopmakerij voor Peer gebruiken we louter stoffen van de hoogste kwaliteit. We willen nu eenmaal graag dat uw zetel of bank nog vele jaren mee kan. Voor een meubelstoffeerder in Peer is het zonde dat mensen zo eenvoudig afscheid nemen van hun meubels, als deze nog veel langer mee zouden kunnen. De bank in kwestie is nog perfect, alleen de stof heeft vervanging nodig. Laat onze meubelstoffeerderij voor Peer u helpen heel wat aan kosten te besparen!