0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Montis bank opnieuw bekleden

Je bank, het meest gebruikte meubelstuk in je woning

Banken zijn misschien wel de meest gebruikte meubels in onze huizen. Behalve misschien onze bedden, is er nergens anders waar we meer tijd doorbrengen: van het eten van onze afhaalmaaltijden tot het bingewatchen van onze onze favoriete streamingseries en kletsen met een glas wijn. Het is geen wonder dat je geliefde bank er uiteindelijk minder parmantig uitziet. Als de tijd is gekomen datje moet beslissen of het de moeite waard is om je Artifort bank opnieuw te bekleden, is er geen eenvoudig antwoord. Of dat het geval is, hangt af van enkele belangrijke zaken.

Wanneer loont het om je Artifort bank opnieuw te bekleden?

Veel mensen overwegen het idee van hun Artifort bank opnieuw bekleden omdat ze op die manier hun favoriete meubel redden van een trip naar de vuilstortplaats. Je Artifort bank bekleden is dan ook een duurzame optie. Hou er echter rekening mee dat het opnieuw bekleden van je bank niet gratis is, en je dus moet bekijken of het je niet meer zal kosten dan een nieuwe bank of sofa. Bovendien blijft het een feit dat het, zelfs nadat je het opnieuw hebt bekleed, nog steeds oncomfortabel kan zijn. Als er structurele schade aan je bank is (of gewoon heel erge slijtage), is dat niet per se iets dat nieuwe stof voor je gaat repareren. Is echter enkel maar de stof van je bank wat versleten, dan krijg je door het opnieuw bekleden van je Artifort bank weer een heel nieuw meubelstuk.

Je Artifort bank bekleden

Heb je een bank of sofa waarvan de bekleding helemaal versleten is? Het betekent niet dat je je favorieten meubelstuk moet weggooien. JW Stoffering in het Overijsselse Hasselt lapt je sofa weer helemaal op. Zo zijn ze gespecialiseerd in projecten zoals je Artifort bank bekleden. Met het nodige vakmanschap en een groot aanbod aan stoffen mag je rekenen op een perfect eindresultaat waardoor je nog jaren kan genieten van je bank.