0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Stoffeerder Lommel

Op zoek naar een goede stoffeerder voor Lommel?

U heeft meubels die er een beetje verfomfaaid uitzien? Dan is het hoog tijd om deze eens van een nieuwe stoffering te laten voorzien. Janssen en Westenberg Stofferingen is een stoffeerder voor Lommel die ervoor zorgt dat uw meubels er weer als nieuw uit komen te zien. We kunnen als zetelstoffeerder voor Lommel uw meubels voorzien van een geheel nieuw stofje, maar we hebben ook een dusdanig groot assortiment stoffen dat we de oude look helemaal terug kunnen halen. Onze zetelopmakerij voor Lommel heeft de expertise en vakmensen in huis die u nodig heeft om nog vele jaren extra te kunnen genieten van uw favoriete zetel of sofa!

De meubelstoffeerder voor Lommel

Als u op zoek bent naar een meubelstoffeerderij voor Lommel, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Janssen en Westenberg Stofferingen. We werken veel voor particuliere klanten, maar ook voor zakelijke klanten. Ook op projectbasis zijn wij in te schakelen. Zo hebben wij recent een grote opdracht uitgevoerd voor het Europees Parlement in Brussel. We gaan echter net zo lief aan de slag als u een enkele zetel of bank heeft die aan een nieuwe stoffering toe is. Onze stoffeerder voor Lommel heeft vele jaren ervaring met alle mogelijke soorten meubelen. Of het nu gaat om klassieke modellen of designmeubelen, wij weten er wel raad mee.

De zetelstoffeerder voor Lommel

Als u een zetel of ander meubel heeft dat aan een nieuw stofje toe is, dan is onze zetelopmakerij voor Lommel eenvoudig te bereiken. U kunt ons bijvoorbeeld een foto doormailen van uw meubel, waarna wij aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte opstellen. U bent ook altijd welkom om eens bij ons langs te komen en hier te bekijken wat voor mogelijkheden we u kunnen bieden.