0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Bank bekleden Eindhoven

Vakkundig uw bank laten bekleden

Daar staat hij dan in de huiskamer, die bank waar u zo aan gehecht bent. Hij zit nog steeds heerlijk, en ook uw dutje na het avondeten is nog even comfortabel als altijd. Maar ja, de stof van die bank ziet er wel een beetje groezelig uit en bij de hoekjes begint de meubel door de stof heen te komen. Is dat dan een reden om naar de meubelboulevard te rijden en een nieuwe bank te kopen? Natuurlijk niet! Janssen Westenberg kan een bank bekleden in Eindhoven, maar ook in Veldhoven, Oirschot, Aalst-Waalre en Lommel. Zo zorgt u ervoor dat uw bank een nieuw leven krijgt. En dat is ook nog eens een stuk goedkoper dan een nieuwe bank!

Kwaliteit stoffering voor uw meubels

De kans is aanwezig dat de fabrikant van uw bank, of de plaatselijk meubelwinkel, u wijs probeert te maken dat het stofferen van een bank bijna net zoveel kost als de aanschaf van een nieuwe bank. Dat is echter niet waar. Bij Janssen Westenberg is het opnieuw bekleden van een oude bank veel voordeliger dan een nieuwe bank kopen. U heeft daarbij de keuze uit vele verschillende stoffen en leersoorten. Wij hebben in ons assortiment materialen in vele verschillende prijsklassen, zodat u zelf in de hand heeft hoe duur die nieuwe bekleding gaat worden.

Een bank bekleden in Eindhoven

We komen graag bij u langs om te bekijken in welke staat uw bank verkeert en wat de kosten van een herbekleding gaan worden. Wij kunnen uw bank bekleden in Eindhoven, maar ook in Veldhoven, Oirschot, Aalst-Waalre en Lommel. U kunt ons ook een foto van uw bank sturen als u een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen. Of kom eens langs in onze showroom. Hier kunt u alle stoffen en leersoorten in het echt bekijken voordat u beslist waar wij uw bank mee moeten bekleden. Straks zit die vertrouwde bank niet alleen weer perfect, maar ziet hij er ook weer super uit!