0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Stoel bekleden Breda

Slijtage aan uw stoelen? Laat ze opnieuw bekleden!

Janssen Westenberg Stofferingen kan er voor zorgen dat uw meubels er straks weer helemaal als nieuw uitzien. Nieuwe meubels kopen? Niet nodig! Bespaar u de hoge prijs van nieuwe stoelen en laat ons uw oude stoelen eens goed onder handen nemen. U kunt er bij ons voor kiezen om uw meubels weer in de oude staat te laten herstellen, maar we kunnen ook samen een nieuw stofje kiezen om uw interieur een flink opfrisser te geven. Bij onze stoffeerderij is het allemaal mogelijk. Wilt u een stoel bekleden in Breda? Of in Ulvenhout, Bavel, Oosterhout of Prinsenbeek? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave!

Kwaliteit van de beste stoffeerders

Janssen Westenberg Stofferingen is al sinds 2004 actief. We hebben veel ervaring met het (her)stofferen van meubels. We kunnen voor u een enkele stoel opnieuw laten bekleden, maar u kunt er ook voor kiezen ons in te schakelen bij grotere projecten. Of het nu gaat om de bekleding van meubels van Leolux, Gelderland, Montis, Minotti of willekeurig welk ander merk, wij kunnen er mee aan de slag. U vindt bij ons een uitgebreide collectie stoffen om uw stoelen mee te laten bekleden. We verkopen stoffen in verschillende prijsklassen, zodat u zelf in de hand heeft wat de totale kosten worden.

Service aan huis

Wilt u dat wij een stoel bekleden in Breda, Ulvenhout, Bavel, Oosterhout of Prinsenbeek? Als dat het beste voor u uitkomt kunnen wij bij u langskomen om te bekijken hoeveel werk er nodig is. Aan de hand hiervan geven wij u dan een vrijblijvende prijsopgave. U kunt er ook voor kiezen om een foto van uw stoel of bank naar ons door te sturen. Aan de hand hiervan kunnen we over het algemeen ook een goede indicatie krijgen wat er nog te doen staat om de bank er weer perfect uit te laten zien. Neem vandaag nog contact met ons op als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn.