0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Stoffeerder Neerpelt

De stoffeerder voor Neerpelt en omstreken

U bent op zoek naar een stoffeerder in Neerpelt die voor u een meubelstuk er weer als nieuw uit kan laten zien? Neem dan vandaag nog contact op met Janssen en Westenberg Stofferingen. Wij zijn een bedrijf waar ervaren stoffeerders voor u aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat u snel weer als vanouds kunt genieten van uw meubelen. Ons bedrijf is een meubelstoffeerder voor Neerpelt die u voor verschillende projecten in kunt zetten. Als u een bank heeft waarvan u graag wil dat deze er weer als nieuw uit komt te zien, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar als u juist op zoek bent naar een zetelopmakerij voor Neerpelt die ervoor zorgt dat uw meubelstuk er helemaal nieuw uitziet, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Meubelstoffeerder Neerpelt

Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die weten hoe een meubelstuk er weer als vanouds, of juist als nieuw, uit moet komen te zien. Onze meubelstoffeerderij voor Neerpelt heeft door de jaren heen al heel wat verschillende klanten geholpen aan een perfecte nieuwe look voor hun meubels. Maar we worden ook regelmatig ingezet voor grote projecten voor bedrijven. We hebben de mankracht om alle soorten klussen aan te kunnen nemen en tot een goed einde te brengen. Voor een stoffeerder in Neerpelt neemt u dan ook het beste contact met ons op.

Zetelstoffeerder voor Neerpelt

Onze zetelopmakerij voor Neerpelt staat altijd voor u open. Als u een keer langs wil komen om te bekijken wat voor mogelijkheden wij voor u hebben, dan behoort dit altijd tot de mogelijkheden. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag wat wij voor u kunnen doen, waarbij we u ook kunnen laten zien wat voor stoffen en leersoorten wij in huis hebben. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.