0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Stoffeerder Arendonk

Laat uw meubel nog wat langer meegaan in Arendonk!

U bent op zoek naar nieuwe meubels maar vindt de kosten hiervan te hoog? U wilt wel eens wat nieuws in uw huiskamer of kantoor hebben staan maar wil daar liever niet een hoge prijs voor betalen? Dan heeft Janssen en Westenberg Stofferingen de oplossing voor u: laat uw meubelstuk opnieuw stofferen! Zo geeft u uw meubels een nieuw aanzicht zonder dat u hier veel geld voor hoeft te betalen. Wij zijn een stoffeerder voor Arendonk met de ervaring en kennis om elk meubel een langer leven te geven. U bent altijd welkom bij ons om te bekijken wat voor stoffen en leersoorten wij in ons assortiment hebben.

De zetelstoffeerder voor Arendonk

U heeft een zetel die u eigenlijk niet weg wil doen, maar die er wel eens beter uit heeft gezien? Waarom zou u dan de hele zetel wegdoen als u hem ook kunt laten herstofferen door een zetelopmakerij voor Arendonk? Wij helpen u graag om uw favoriete zetel een langer leven te geven. Dit doen wij door onze vakmensen aan de slag te laten gaan. We hebben door de jaren heen al heel wat klussen uitgevoerd als meubelstoffeerder voor Arendonk. In onze meubelstoffeerderij voor Arendonk hebben we een zeer ruim assortiment stoffen en soorten leer voor u klaarstaan.

Meer weten over de stoffeerder voor Arendonk?

Als u meer wilt weten over onze zetelstoffeerder voor Arendonk, en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, dan kunt u elders op onze website uitgebreide informatie terugvinden. Als zetelopmakerij voor Arendonk kunnen we zowel met klassieke als moderne meubels uit de voeten. Of het nu gaat om designmeubels of fabriekswerk, onze meubelstoffeerder voor Arendonk helpt u verder. U kunt altijd contact opnemen met onze meubelstoffeerderij voor Arendonk voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte.