0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Leolux bank stofferen

Een Leolux bank stofferen

U heeft jaren geleden een Leolux bank gekocht? Dan is de kans groot dat u daar nog steeds van geniet. Leolux is een van die merken waar u kwaliteit kunt verwachten. Het is echter natuurlijk altijd mogelijk dat de bekleding na een tijdje minder is geworden. De bank kan intensief gebruikt zijn, of misschien is er een ongelukje gebeurd. Het is dan zonde om die mooie bank zomaar weg te gooien. Heeft u wel eens overwogen om uw bank opnieuw te laten stofferen? Een Leolux bank stofferen is een van de expertises van Janssen en Westenberg Stofferingen.

Een Leolux bank herstofferen

Mensen die kwaliteit waarderen weten dat ze bij Janssen en Westenberg Stofferingen aan het juiste adres zijn. Wij zijn een begrip de regio Eindhoven en ver daarbuiten. We stofferen niet alleen moderne meubelen, maar weten ook wel raad met de stoffering van design- en klassieke meubelen. U kunt ons ook altijd inzetten als u een project heeft waar gestoffeerd moet worden we hebben recentelijk een eigen lijn luxe tuinmeubelen gelanceerd. We weten hoe belangrijk het is dat er goede service wordt geleverd, daar kunt u bij ons dan ook altijd op rekenen. We gebruiken bij onze stofferingen altijd de beste materialen, we willen graag dat onze klanten helemaal tevreden zijn.

Wij kunnen uw Leolux bank stofferen

Een Leolux bank herstofferen is een van onze specialismen. We weten als geen ander hoe je een bank dusdanig stoffeert dat hij er niet alleen weer perfect uitziet, maar dat hij ook vele jaren mee kan gaan. U mag altijd een keer in onze showroom langskomen om te zien hoe wij ons werk uitvoeren en wat voor hoge kwaliteit wij leveren. U heeft bij ons de keuze uit een groot aantal verschillende stoffen en leersoorten. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.