0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Stoffeerder Turnhout

De stoffeerder voor Turnhout en omstreken

Als u in de regio Turnhout woont en een stoffeerder zoekt, neem dan eens contact op met Janssen en Westenberg Stofferingen. Wij zijn gevestigd in de regio Eindhoven, waar we al een grote hoeveelheid stofferingen hebben uitgevoerd. U kunt ons als stoffeerder voor Turnhout inschakelen als u een favoriet meubelstuk heeft waar de stoffering van begint te verbleken, of als u een nieuwe inrichting heeft gekozen en uw oude meubels hier eigenlijk niet meer bij passen. Onze zetelstoffeerder voor Turnhout helpt u om uw oude meubels een nieuw leven te geven! Neem dan ook contact op met onze zetelopmakerij voor Turnhout als u meer wil weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

De meubelstoffeerder voor Turnhout

Onze meubelstoffeerderij voor Turnhout heeft de kennis, ervaring en middelen in huis om elk meubel van een nieuw aanzicht te voorzien. Wij voeren vaak grote opdrachten uit voor bedrijven, maar gaan met dezelfde toewijding aan de slag als u een favoriet meubelstuk een langer leven wil geven. Wij zijn een stoffeerder voor Turnhout die vol enthousiasme elke klus aanneemt. We zorgen er altijd voor dat onze klanten geheel tevreden zijn over het eindresultaat. Als u meer te weten wil komen over onze zetelstoffeerder voor Turnhout, dan kunt u altijd even kijken op onze website voor meer informatie.

De zetelopmakerij voor Turnhout

U kunt altijd langskomen bij onze meubelstoffeerder in Turnhout als u meer wil weten over ons werk, of als u eens wil bekijken wat voor stoffen wij allemaal in ons assortiment hebben. We kunnen voor u een stof zoeken die gelijk is aan de stof die nu al op uw meubels zitten, maar we kunnen ook als meubelstoffeerderij voor Turnhout zorgen dat alles er geheel nieuw uit komt te zien.