0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Stoffeerder Maaseik

Uw meubels een nieuw leven in Maaseik

Het is een moment dat iedereen wel een keer meemaakt. U zit op uw favoriete bank of in uw meest comfortabele stoel en moet constateren dat deze er wel eens beter uit heeft gezien. Vervelend, want het meubelstuk zit namelijk nog steeds heel comfortabel. Wat nu? Het meubelstuk toch bij het grof vuil en dan meer een nieuwe aanschaffen? Of geeft u uw meubel een nieuw leven door middel van herstoffering? Wij raden als stoffeerder voor Maaseik altijd het tweede aan. Janssen en Westenberg Stofferingen is een bedrijf dat het leven van elk meubel kan verlengen. Maar ook als u een meubel heeft staan dat eigenlijk niet meer bij uw nieuwe inrichting past, maar dat u ook niet weg wil doen, kunt u onze vakmensen inschakelen.

De zetelstoffeerder voor Maaseik

Janssen en Westenberg Stofferingen is een bedrijf waar u altijd terecht kunt als u een meubel heeft waar u nog geen afstand van wil nemen. Wij gaan als zetelopmakerij voor Maaseik heel eenvoudig te werk. U kunt ons bijvoorbeeld een foto doorsturen van uw meubel, waarna wij bekijken wat er moet gebeuren om het leven van dit meubelstuk te verlengen. Als meubelstoffeerder voor Maaseik sturen we u dan een offerte, die altijd voordeliger uitvalt dan u zou kunnen denken! Bij onze meubelstoffeerderij voor Maaseik vinden we dat het stofferen van meubels nooit te duur hoeft te zijn.

Uw meubels opnieuw laten stofferen

Wij zijn een stoffeerder voor Maaseik die wel weet hoe u een meubel er weer als nieuw uit laat zien. Onze zetelstoffeerder voor Maaseik neemt geregeld grote, zakelijke opdrachten aan, maar is nooit te groot om ook persoonlijke opdrachten uit te voeren. Schakel onze zetelopmakerij in Maaseik in als u nog geen afscheid wil nemen van uw favoriete luie stoel. U kunt altijd contact opnemen met onze meubelstoffeerderij in Maaseik als u vragen heeft of een afspraak wil maken.