0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Stoel stofferen Eindhoven

Uw favoriete stoel opnieuw laten stofferen

Heeft u een stoel in huis staan waar u graag in zit? De kans is dan altijd aanwezig dat deze na verloop van tijd aan een nieuw stofje toe is. Zelfs de beste stoelen van de meest gerenommeerde kwaliteitsmerken ontkomen hier niet aan. Het is simpelweg een kenmerk van het materiaal waar de stoelen mee zijn gestoffeerd, dat hier slijtage aan kan ontstaan. U hoeft dan niet te gaan overwegen om nieuwe stoelen aan te schaffen. Janssen Westenberg kan uw stoelen stofferen in Eindhoven, maar ook in Veldhoven, Oirschot, Aalst-Waalre en Lommel. Zo bent u er zeker van dat uw stoel nog flink wat jaartjes mee kunnen!

Een nieuw leven voor uw stoelen

Die mooie stoelen van u kunnen best nog een aantal jaartjes mee. Laat ons bij u langskomen om ter plekke te bekijken wat er moet gebeuren om uw stoelen er weer mooi uit te laten zien. Wij zijn sinds 2004 bezig met het stofferen en herstofferen van stoelen en hebben door de jaren heen een grote ervaring opgedaan. U kunt ons inzetten voor het stofferen van een enkele stoel, maar we werken ook op projectbasis als er een groter aantal stoelen gestoffeerd moet worden. We hebben voor u een uitgebreide collectie stoffen en leersoorten klaarstaan, in elke prijsklasse. Zo kunt u zelf bepalen hoe duur de nieuwe look voor uw stoelen gaat worden.

Stoel stofferen in Eindhoven

Wij kunnen een stoel stofferen in Eindhoven, maar ook als u in Veldhoven, Oirschot, Aalst-Waalre of Lommel woont helpen we u graag. U kunt langskomen in onze showroom om onze mogelijkheden te bespreken, maar u kunt ons ook een foto van de te stofferen stoelen doormailen. We geven u graag een vrijblijvende prijsopgave, aan de hand waarvan u zelf kunt beslissen of u met ons in zee gaat. Laat u niet verleiden tot de aanschaf van nieuwe stoelen als u eigenlijk nog geen afscheid wilt nemen van uw oude. Wij geven alle stoelen een nieuw leven!