0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Leolux stoel stofferen

Een Leolux stoel stofferen

Leolux is een van de toonaangevende meubelfabrikanten van dit moment. Het is een bedrijf dat sowieso al vele jaren prachtige meubels maakt waarvan u er op kunt vertrouwen dat deze van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Toch is het zelfs bij meubels van een topmerk als Leolux heel goed mogelijk dat de bekleding op een gegeven moment minder mooi is. Dit kan door een beschadiging, of als een stoel jarenlang heel intensief gebruikt is. Is het dan nodig om een geheel nieuwe stoel te kopen, als deze stoel verder nog helemaal perfect is? Janssen en Westenberg Stofferingen denkt van niet. Wij kunnen uw Leolux stoel herstofferen, zodat deze er weer helemaal als nieuw uit komt te zien.

Waarom zou u een nieuwe stoel kopen?

Waarom zou u een geheel nieuwe stoel gaan kopen als u die fijne stoel waar u al jaren van geniet ook kunt laten herstofferen? Janssen en Westenberg Stofferingen heeft vele jaren ervaring met het laten stofferen van een bank of stoel. Wij geven uw oude meubels een nieuw leven. We kunnen voor u zorgen dat de bank er weer helemaal uit komt te zien als vroeger, maar we kunnen ook uw oude bank een geheel nieuw uiterlijk geven. Zo heeft u een bank met een nieuw uiterlijk, maar wel met het comfort dat u van Leolux gewend bent.

Laat ons uw Leolux stoel stofferen

Een Leolux stoel herstofferen is een van de specialismen van Janssen en Westenberg Stofferingen. Wij hebben de vakmensen en expertise in huis om uw stoel er snel weer als nieuw uit te laten zien. U bent altijd welkom om een keer in onze showroom te komen kijken hoe wij te werk gaan en om onze stoffen en leersoorten in het echt te komen bekijken. Zo kunt u goed bekijken welke stof u het liefst op uw mooie Leolux stoel wil zien.