0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Stoffeerder Geel

De meubelstoffeerder voor Geel

Daar staat u dan, met de handen in het haar. U heeft net uw huis een nieuwe inrichting gegeven en bent zeer tevreden met het resultaat. Alleen… Uw favoriete bank of lekkerste stoel past nu niet meer bij de rest van de inrichting! Wat nu? Naar de meubelboulevard om toch maar ook een nieuw meubel aan te schaffen? Of toch liever dat meubel laten stofferen? Mensen vergissen zich vaak in de kosten die deze laatste optie met zich meebrengt. Janssen en Westenberg Stofferingen is een stoffeerder voor Geel die nooit een hoge rekening presenteert voor onze diensten. Als zetelstoffeerder voor Geel besparen we u heel wat op uw kosten.

De zetelopmakerij voor Geel

De mogelijkheden die u heeft met onze meubelstoffeerder voor Geel zijn legio. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw meubelstuk weer exact zo te laten bekleden als waar u aan gewend bent. Maar als u die nieuwe inrichting heeft, kunnen we ook een stofje voor u bekleden dat hier mooi bij past. Onze meubelstoffeerderij voor Geel heeft een zeer ruim assortiment stoffen en soorten leer, waar u zeker iets tussen gaat vinden dat mooi in uw huis zal passen. U bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen en te bekijken welke opties we allemaal voor u in petto hebben.

Op zoek naar een stoffeerder voor Geel?

Janssen en Westenberg Stofferingen is een zetelstoffeerder voor Geel waar u altijd kunt rekenen op een stoffering van de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze zetelopmakerij voor Geel heeft de mooiste stoffen en leersoorten van de beste leerlooierijen. U kunt altijd contact opnemen met onze meubelstoffeerder voor Geel om een afspraak te maken, of om advies te vragen. Samen met onze meubelstoffeerderij voor Geel kunt u er zo voor zorgen dat dat favoriete meubelstuk nog lange tijd mee zal gaan!