0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Stoffeerder Hamont Achel

De stoffeerder voor Hamont Achel

U woont in Hamont Achel en heeft een meubelstuk waarvan de stoffering aan vernieuwing toe is? Neem dan eens contact op met Janssen en Westerberg Stofferingen. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring als stoffeerder voor Hamont Achel. Bij ons werken mensen die precies kunnen zien wat er mis is aan uw stoffering en die daarna zorgen dat alles er weer piekfijn uit komt te zien. Als zetelstoffeerder voor Hamont Achel weten we wel raad met alle verschillende soorten meubelen. Of het nu gaat om een bank, een sofa, een zetel of een fauteuil, wij zorgen ervoor dat de oude bekleding vervangen wordt door een nieuw stofje of soort leer.

De zetelopmakerij voor Hamont Achel

Als meubelstoffeerder voor Hamont Achel kunnen wij alle bekende merken meubelen voor u herstofferen. Maar ook met minder bekende merken weten onze vakmensen wel raad. U kunt bij ons langskomen om aan ons uit te leggen wat u precies gedaan wilt hebben. Wij laten u dan de beschikbare stoffen zien waar u een keuze uit kunt maken. Misschien vindt u hier een stof tussen die exact lijkt op de stof waar u al jaren aan gewend bent geraakt. Maar als meubelstoffeerderij voor Hamont Achel hebben we misschien ook wel een stof of leersoort die iets heel anders is, maar waar u toch blij van wordt!

Een stoffeerder voor Hamont Achel

Janssen en Westerberg Stofferingen is een zetelstoffeerder voor Hamont Achel met vele jaren ervaring.  Wij zorgen ervoor dat uw huidige bank nog vele jaren mee kan. Zo bespaart u uzelf grote kosten die er toch altijd bij om de hoek komen kijken als u een nieuwe bank aan gaat schaffen. Onze zetelopmakerij voor Hamont Achel is altijd bereikbaar voor uw vragen, of als u advies nodig heeft. Wij zijn een meubelstoffeerder voor Hamont Achel waar u de hoogste kwaliteit van kunt verwachten.