0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Stoffeerder Overpelt

De stoffeerder voor Overpelt en omstreken

U heeft een mooi meubelstuk thuis staan waar u jaren lang van heeft genoten. De afgelopen tijd is het er echter wat minder netjes uit gaan zien en u vraagt zich misschien af of u het moet vervangen?  Als het hier om een bank van een goed merk gaat, dan is dat zonde. De bank in kwestie zou nog veel langer mee kunnen gaan als u hem opnieuw zou laten stofferen. Dan hoeft die comfortabele sofa tenminste ook het huis niet uit! Daar komt bij dat u met onze stoffeerder voor Overpelt hoge kosten bespaart. Janssen en Westenberg Stofferingen is een bedrijf waar mensen werken met veel ervaring. Ze zetten hun kennis en expertise graag in om als zetelstoffeerder voor Overpelt voor u aan de slag te gaan.

De zetelopmakerij voor Overpelt

Janssen en Westenberg Stofferingen is een meubelstoffeerder voor Overpelt die ervoor kan zorgen dat uw meubels er weer als vanouds uit gaan zien. Weg met die lelijke slijtplekken of beschadigingen waar u zich al zo lang aan stoort… Maar misschien wilt u juist wel dat uw bank er helemaal nieuw uit komt te zien? Dat behoort bij ons natuurlijk ook tot de mogelijkheden. U bent altijd welkom om een keer langs te komen bij onze meubelstoffeerderij voor Overpelt, om te bekijken wat voor stoffen en soorten leer wij allemaal voor u in het assortiment hebben.

Meer weten over onze stoffeerder voor Overpelt?

Als zetelstoffeerder voor Overpelt vinden we het belangrijk om u helemaal vrij te laten in uw keuze voor de look en feel van uw meubelen. Bij onze zetelopmakerij voor Overpelt bent u aan het juiste adres voor alle soorten meubelen, van klassiek tot design, van modern tot uniek. Wij geven al uw meubelen precies die stijl die u het graagst zou willen zien. U kunt hier altijd contact met ons over opnemen.