0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Stoel bekleden Eindhoven

Geef uw stoelen een tweede leven

Heeft u mooie, klassieke stoelen in uw huis staan waar u erg aan gehecht bent? Maar ziet het er naar uit dat deze stoelen hun beste tijd hebben gehad? De stoffering is een beetje los aan het komen en het ziet er allemaal een beetje vaal uit… De fabrikant van de stoelen zal u waarschijnlijk adviseren nieuwe stoelen aan te schaffen, omdat de kosten van stoffering bijna net zo hoog zijn als de aanschaf van nieuwe stoelen. Dit hoeft niet zo te zijn! Laat uw stoel bekleden in Eindhoven bij Janssen Westenberg en u weet zeker dat die mooie stoelen nog vele jaren extra mee kunnen gaan. Wij kunnen uw stoel ook bekleden in Veldhoven, Oirschot, Aalst-Waalre en Lommel.

Nieuwe stof voor u stoel

Bij Janssen Westenberg weet u zeker dat uw stoelen in goede handen zijn. Wij werken met gerenommeerde stoffenhuizen en leerlooierijen om u de kwaliteit te geven waar u naar zoekt. Op zoek naar een klassieke stof voor een klassiek meubelstuk? Of wilt u voor dat mooie designmeubel een frisse nieuwe look? Wij zijn actief sinds 2004 en hebben zodoende veel ervaring op dit gebied. We kunnen elk soort meubel stofferen. Of het nu gaat om merken als Leolux, Gelderland, Montis, Minotti of een van de vele andere topmerken, bij ons bent u aan het juiste adres.

Stoel bekleden in Eindhoven

Heeft u een stoel die bekleed moet worden? U kunt ons een foto doorsturen via de mail, zodat wij kunnen bekijken wat hier de mogelijkheden en kosten van zijn. Maar we komen ook graag bij u langs om ter plekke te bekijken wat er nodig is. We kunnen dan gelijk met u bekijken wat voor nieuwe stof u om uw stoelen heen wilt hebben. Een stoel bekleden in Veldhoven, Oirschot, Aalst-Waalre of Lommel is voor ons dan ook geen enkel probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, of kom langs in onze showroom om te bekijken welke hoge kwaliteit wij u kunnen leveren.