0031-6-51712153 info@jwstofferingen.nl

Bank stofferen Eindhoven

Uw bank laten stofferen hoeft niet duur te zijn

Als u een bank in uw huis heeft staan die aan een nieuwe bekleding toe is, zult u een overweging moeten maken. Laat u de bank bekleden door een professioneel bedrijf, of gaat u een nieuwe bank kopen? Als u hier informatie over inwint zult u verschillende adviezen krijgen. De een zegt dat stofferen bijna net zo duur is als een nieuwe bank, terwijl er ook mensen zullen zijn die het tegendeel beweren. We kunnen u in ieder geval vertellen dat u met een bank stofferen in Eindhoven, door Janssen Westenberg, altijd voordeliger uit bent. Geef die bank waar u zo aan gehecht bent een nieuw leven met een mooie stoffen of leren bekleding!

Die oude bank weer als nieuw

Een bank stofferen in Veldhoven , Oirschot, Aalst-Waalre of Lommel? Bij ons is dat altijd mogelijk. We werken met stoffen van de beste stoffenhuizen en leer van de meest gerenommeerde leerlooierijen. Of u nu een bank heeft van Leolux, Gelderland, Rolf Benz, Artifort of een van de vele andere topmerken, bij ons bent u aan het juiste adres voor die nieuwe bekleding. Stuur ons eenvoudig een foto toe van uw bank en wij kunnen u direct vertellen wat er gedaan moet worden en hoeveel dit gaat kosten. Wij komen ook graag bij u langs om ter plekke te bekijken wat er gedaan moet worden om uw bank er weer als vanouds uit te laten zien.

De uitgebreide collectie van Janssen Westenberg

Een prijsopgave aanvragen is bij ons altijd vrijblijvend. Aan de hand van deze prijsopgave kunt u zien dat een bank bekleden in Eindhoven bij ons echt voordeliger is dan een nieuwe bank uit de winkel halen. Wij bieden daarnaast topservice en hebben een zeer grote collectie stoffen en leersoorten voor u klaarliggen. Kom een keer langs in onze showroom om deze stalen te bekijken en een keuze te maken. Een bank stofferen in Eindhoven, Veldhoven, Oirschot, Aalst-Waalre of Lommel is bij ons altijd voordelig.